HOME

INFO - EVALUARE

EPILARE DEFINITIVA

FOTOREGENERARE SPL

TRATAMENTE FACIALE

Microneedling

Peeling chimic

Oxigen Hiperbaric

Microdermabraziune

Hidradermabraziune

Peeling enzimatic

Radiofrecventa

Ultrasunete faciale

Mezoterapie faciala

Masaj facial

Skin Scanner

EXTENSII GENE

POWERSHAPE2 Lipolaser

LPG Endermologie

DERMOCELL

CAVITATIE

RADIOFRECVENTA

VACUUM

PRESOTERAPIE

MEZOTERAPIE

ELECTROSTIMULARE

IMPACHETARI

ULTRASUNETE

MASAJ

BRONZARE ORGANICA

TARIFE CORPORAL

TARIFE EPILARE DEF.

TARIFE FACIAL

TARIFE PEELING CHIMIC

TARIFE FOTOREGENERARE

TARIFE EXTENSII GENE

CONTACT

GALERIE FOTO

VOUCHER CADOU

REGULI DE CONDUITA

 

Adaugati adresa Dvs. de
e-mail pentru a fi la curent cu noutatile noastre: 

MASAJ ANTICELULITIC PROFESIONAL


Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil, dupa numai 4-5 sedinte. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de „coaja de portocala“, fiind efectuat local, in zonele afectate de celulita.

Procedura de masaj anticelulitic pentru combaterea celulitei are un important rol estetic, prin faptul ca reduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor afectate de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic amelioreaza functionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar dupa perioade prelungite de stres sau datorita dereglarilor/disfunctiilor hormonale.

Sedintele de masaj anticelulitic combinate cu un regim disociat duc la eliminarea toxinelor din tesuturi redand pielii elasticitatea. Acesta actioneaza asupra musculaturii, articulatiilor si ligamentelor.

Tratamentul prin masaj anticelulitic este considerat a fi profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic se fac de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reducatoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anticelulita ce dureaza intreaga zi.

La Ideal Contour sedintele de masaj anticelulitic se fac in camere separate, pentru un plus de confort si intimitate.

Masaj anticelulitic profesional pentru combaterea celulitei Masaj anticelulitic - stimuleaza supletea si elasticitatea pielii Masaj anticelulitic cu crema anticelulita profesionala

In centrul Ideal Contour beneficiati de sedinte de masaj anticelulitic cu minimum de disconfort si maximum de efecte, intrucat folosim creme anticelulita cu efect termoactiv si reducator. Aceste creme imbunatatesc microcirculatia in zonele cu celulita marind efectul lipolitic. Acest efect duce la diminuarea stratului de grasime, concomitent cu reducerea retentiei de lichide. Astfel, se realizeaza o scadere in dimensiuni a zonelor pe care le tratam si se produce un efect de lifting muscular. Sedintele de masaj anticelulitic sunt realizate de persoane specializate si calificate in masaj: fiziokinetoterapeuti, kinetoterapeuti, tehnician masseur.

Influentele tratamentului prin masaj anticelulitic asupra organismului se explica in buna masura prin actiunea directa asupra straturilor superficiale ale corpului. Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui. Trebuie sa tinem insa cont de faptul ca procedura de masaj anticelulitic nu este una de relaxare - se actioneaza insistent prin metode de framantat si tapotament  (uneori chiar usor dureros) asupra zonelor afectate de celulita.

De ce doare acest masaj? Deoarece celulita este o boala a pielii care ea insasi doare, iar procedura de masaj anticelulitic este alcatuita din manevre mai “dure” si profunde cum ar fi: frictiunile, framantatul, ciupiturile etc. Tratamentul prin masaj anticelulitic nu este dur doar prin manevrele folosite, el trebuie sa fie efectuat de un profesionist pentru a da rezultate vizibile. Intensitatea manevrelor se stabileste in functie de sensibilitatea fiecarei persoane, intrucat masajul anticelulitic - chiar daca este dur, el nu trebuie sa lase vanatai.   

Impreuna cu alte terapii corporale, cum ar fi, de exemplu: electrostimularea, impachetarile si ultrasunetele corporale, sedintele de masaj anticelulitic ajuta organismul sa scape de asa numitele adipocite si sa arate intinerit. Este indicat tuturor persoanelor, indiferent de varsta.

                          Beneficiile sedintelor de  masaj anticelulitic:

• elimina celulita
• stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui
• tonifica musculatura
• ajuta la spargerea si eliminarea micro si macro nodulilor celulitici
• reduce stratul adipos
• ajuta in redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii.

Rezultate: se observa dupa primele 4-5 sedinte intensive, aspectul de coaja de portocala dispare vizibil iar pielea este mai neteda; in circumferinta dupa un tratament complet se elimina pana la 7 cm.

Contraindicatii: inflamatii acute dermatologice, varice pronuntate (se va ocoli zona cu probleme). In perioada menstruatiei sedintele de masaj anticelulitic se pot face la o intensitate medie. Totusi, se recomanda intreruperea sedintelor de masaj anticelulitic mai ales in primele 2-4 zile de menstruatie, cand corpul este mai sensibil si nu suporta intensitati mai mari. Perioada de intrerupere se poate prelungi atat timp cat fluxul menstruatiei este abundent.

Atentie! Sedintele de masaj anticelulitic trebuie efectuate intensiv, de 3 ori pe saptamana, iar dupa obtinerea rezultatelor dorite, o sedinta pe saptamana pentru intretinere.

Masaj anticelulitic foarte profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos

Remodelare corporala cu masaj anticelulitic efectuat unei persoane de 45 ani

  Inainte si dupa 3 luni de masaj anticelulitic intensiv profesional

Inainte de inceperea sedintelor de masaj anticelulitic

Dupa 6 saptamani de masaj anticelulitic intensiv

Dupa 3 luni de masaj anticelulitic intensiv

Masaj anticelulitic inainte si dupa 3 luni de masaj anticelulitic profesional intensiv

Combinat cu alte proceduri, impachetari in termocuverta sau in tunel cu raze infrarosii sau electrostimulare, sedintele de masaj anticelulitic conduc la rezultate uimitoare!

__________________________________________________________________

 

Copyright IDEAL CONTOUR © 2006-2016

 

Free Wi-Fi Spot  la salon Ideal Contour

Garantiile
Ideal Contour

- suntem punctuali,
- avem echipamente profesionale de ultima generatie,
- oferim tratamente corporale si faciale personalizate,
- avem personal de elita si buni profesionisti,
- oferim un ambient placut si relaxanat!
 

Lava-Shell-Massage-Tips

MASAJ CU SCOICI CALDE!

La Ideal Contour
primesti bonusuri pentru:

-plata integrala
-fidelitate
-recomandare

Daca ne recomanzi unei prietene primesti gratuit
la alegere
9 sedinte de fast slim sau
2 sedinte Ultrasunete corporal!