Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne

Ideal Contour Face & Body Skin Center ofera servicii specializate si personalizate in estetica faciala, remodelarea corporala si epilarea definitiva SPL.

Din anul 2006 testam tratamente corporale si faciale si le pastram doar pe cele mai eficiente, sigure, rapide si confortabile.

Dotati cu aparatura estetico-medicala noua si de ultima generatie, recunoscuta si certificata pe plan mondial, avem o gama extrem de diversificata de tratamente corporale si faciale ultramoderne, astfel incat iti oferim cele mai bune rezultate posibile.

Sustinuti in permanenta de o echipa de profesionisti orientati catre cliente, avem zeci de mii de ore de tratamente efectuate, ceea ce se traduce intr-o continua perfectionare a tratamentelor efectuate si fidelizare a clientelor. Tratamentele corporale si faciale sunt efectuate de catre personal medical calificat si intens pregatit in domeniu, pentru a garanta rezultate vizibile si de lunga durata.

Participam constant la traininguri si seminarii specializate sustinute de importatorii si distribuitorii de aparatura estetica-medicala si suntem la curent cu noile protocoale de tratament.Tratamente faciale Ideal Contour
PEELING CHIMIC
1 Sed.

TCA 25 % - Acid Tricloracetic 25%, pH 0,7
TCA 15% - Acid Tricloracetic 15%, Glicerina - pH 1

Rezultate: Peeling recomandat pentru a trata semnele imbatranirii, acneea si melasma, reduce ridurile, liniile de expresie si semnele îmbatranirii, purifica tenul si reda un aspect natural, pielii, reduce acneea, indeparteaza melasma.imbunatateste textura pielii si o catifeleaza, reduce ridurile, liniile de expresie si semnele îmbatranirii, purifica tenul si reda un aspect natural pielii, reduce acneea, indeparteaza melasma. Acidul tricloracetic inlatura straturile pielii care sunt imbatranite, afectare sau deteriorate din cauza tuturor tipurilor de procese organice sau a celor externe. Permite proteinelor din piele sa se coaguleze, distrugand astfel stratul epidermic ce va fi inlocuit cu tesut conjuctiv si strat epidermic nou.Este potrivit pentru stimularea dermala datorita ingredientelor active, este un tratament sigur si controlat, repaus social minim, potentiator al tratamentelor estetice - microneedling, fillere, mezoterapie injectabila, hidradermabraziune, oxigen hiperbaric, etc.

Etape: demachiere, degresare, sigilare cu Silkses, aplicare TCA 25% in 1 strat sau TCA 15% in 2 straturi, aplicare Cosmo Peel Cream sau Retises Forte 10%, aplicare SPF.

Durata: aprox. 30 minute/sedinta.
Fata
500
Fata, gat
550
Fata, gat, decolteu
655

PIRUVIC - Acid Piruvic 40%, Acid lactic 5%, pH 1

Rezultate: Peeling chimic cu actiune cheratolitica, sebostatic si antimicrobian, indicat pentru tratarea tuturor formelor de acnee inflamatorie si non-inflamatorie, cicatrici acneice, melasma si seboree, stimuleaza sinteza colagenului si a elastinei. Exfolierea are loc fara a usca pielea, intrucat acidul piruvic se hidrolizeaza in acid lactic, un acid alfa-hidroxi care hidrateaza si formeaza o pelicula protectiva ce previne deshidratarea.

Etape: Etape: demachiere, degresare, sigilare cu Silkses, aplicare Acid Piruvic in 2 straturi, Retises 10%, SPF.

Durata: aprox. 30 minute/sedinta.
Fata
400
Fata, gat
450
Fata, gat, decolteu
500

SALIPEEL DS - Acid salicilic 30%, pH 1

Rezultate: Peeling chimic - peeling recomandat pentru tratarea acneei si afectiunilor hiperkeratozice. Utilizeaza un nou compus, macrogol polietilen glicol), care il face potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar si cele mai inchise la culoare si cele mai sensibile.

Etape: Etape: demachiere, degresare, sigilare cu Silkses, aplicare Acid Salipeel DS in 2 straturi, Retises 10%, SPF.

Durata: aprox. 30 minute/sedinta.
Fata
400
Fata, gat
450
Fata, gat, decolteu
500

FERULAC - Acid Ferulic 12%, Floretina 5%, Retinol (0.25 a 0.50%), Acid Malic 5%, Acid citric 5%, Acid Lactic 5% - pH 3,5 - 4

Rezultate: Peeling chimic superficial, antioxidant, anti-inflamator, depigmentant, foto-protector, anti-age, anti-acnee, imbunatateste textura pielii. Singurul peeling chimic ce poate fi aplicat in orice anotimp,(chiar si in jurul ochilor), pe orice tip de ten si tuturor raselor, numit "peeling-ul mireselor"

Etape: Etape: demachiere, degresare, sigilare cu Silkses, aplicare aplicare Ferulac Classic 2 straturi, aplicare Ferulac Plus 2 straturi, Aplicare Ferulac Nano Aditivi, Retises 10%, SPF.

Durata: aprox. 30 minute/sedinta.
Fata
400
Fata, gat
450
Fata, gat, decolteu
500

MELASES TRX TCA PEEL - TCA 10%, Acid Lactic 10%, Acid Mandelic 10%, 8% Acid Tranexamic - pH 1.0-2.0

Rezultate: Peeling chimic cu actiune puternica de stimulare si reinnoire celulara, impotriva hiperpigmentatiilor dermice si post-inflamatorii (cicatrici acneice), melasmei, cearcanelor, efect de albire - inhiba melanogeneza, diminueaza ridurile, actiune anti-acnee, efect astringent pori dilatati, confera luminozitate si netezire.

Etape: Etape: demachiere, degresare, sigilare cu Silkses, aplicare TRX TCA PEEL in 2 straturi, aplicare TRX Peel Booster, Retises 10%, SPF.

Durata: aprox. 30 minute/sedinta.
Fata
400
Fata, gat
450
Fata, gat, decolteu
500

BioRePeelCl3 - Face TCA 35 % &, acizi AHA, acizi BHA, vitamine, Squalane, aminoacizi

Rezultate: Efect 3 in 1: biostimulare, revitalizare, peeling. Peeling inovativ, cu efect de lifting si luminozitate instanta, recomandat inainte de evenimente. Lupta efectiv impotriva imbatranirii pielii, hiperpigmentatiilor, manifestarilor acneei. Rezultant instant, nu necesita anestezie, pentru toate varstele, pentru intregul corp, se poate folosi pe tot parcursul anului, fara reactii alergice.

Este bi-fazic: faza hidrofila, include o varietate de acizi si vitamine ce repara si imbunatatesc starea pielii. Faza lipofila consta in substante active, responsabile pentru hidratarea pielii si restabilirea echilibrului hidrolipidelor.

Obiectivul sau este de a asigura o penetrare profunda a componentelor stimulatoare, de hidratare si de restabilire a proprietatilor protectoare ale pielii. Se stimuleaza regenerarea celulara, productia de colagen si elastina si a acidului hialuronic, iar celulele moarte epidermale sunt indepartate. Se efectueaza 4-6 sedinte, o data la 7-12 zile.

Etape: demachiere, tonifiere, degresare, aplicare 1 strat peeling BioRePeel, indepartare cu apa, Retises 10% optional, SPF.

Durata: aprox. 30 minute/sedinta.
Fata
400
Fata, gat
450
Fata, gat, decolteu
500

PURE PEEL - Acid Salicilic 20%, Acid Lactic 12%, Acid Glicolic 12% - pH 2,4

Rezultate: Peeling chimic pentru tenul mixt sau gras, cu sau fara probleme de acnee. Tratament de purificare si hidratare a tenului inflamat. Exfoliaza celulele moarte ale pielii, activeaza regenerarea celulelor noi, sanatoase, echilibreaza secretia de sebuum.

Etape: demachiere, tonifiere, degresare, sigilare cu Silkses, aplicare Pure Peel 2 straturi, Retises Forte 10%, SPF.

Durata: aprox. 30 minute/sedinta.
Fata
400
Fata, gat
450
Fata, gat, decolteu
500

RADIANCE/GLOW PEEL - Acid Glicolic 28%, Acid Mandelic 6%, Acid Kojic 4%, Arbutină 2% - pH 1,7

Rezultate: Peeling chimic pentru tenul cu probleme de hiperpigmentare, piele fotoimbatranita, structura aspra, linii fine si riduri, pori supra dimensionati, piele lipsita de fermitate, fara stralucire. Peeling chimic superficial, indeparteaza stratul superior al epidermei si inhiba sinteza melaninei. Este recomandat tuturor tipurilor de piele, inclusiv cea inchisa la culoare.

Etape: demachiere, tonifiere, degresare, sigilare cu Silkses, aplicare Radiance/Glow Peel 2 straturi, indepartare cu apa, Retises Forte 10%, SPF.

Durata: aprox. 30 minute/sedinta.
Fata
400
Fata, gat
450
Fata, gat, decolteu
500

REFRESH PEEL - Acid Glicolic 48%, Acid fitic 4%, Acid Kojic 2% - pH 2,4

Rezultate: Peeling chimic bazat pe acidul glicolic care este cel mai eficient AHA datorita dimensiunii moleculare reduse. Exfoliaza epiderma si stimuleaza dezvoltarea unui nou strat de piele. Intareste pielea, stimuleza sinteza colagenului, are efect antioxidant, inhiba activitatea tirozinazei, previne formarea melaninei.

Etape: demachiere, tonifiere, degresare, sigilare cu Silkses, aplicare Refresh Peel 2 straturi, indepartare cu apa, Retises Forte 10%, SPF.

Durata: aprox. 30 minute/sedinta.
Fata
400
Fata, gat
450
Fata, gat, decolteu
500

MANDELAC - Acid Mandelic 30%

Rezultate: Peeling chimic superficial bland, cu efect antibacterian, recomandat pentru pielea sensibila, predispusala inflamatie si/sau acnee, cu pori inchistati si ten iritat. Efect de netezire si hidratare. Indicat pentru rozacee, discronomii, photo-ageing

Etape: demachiere, tonifiere, degresare, sigilare cu Silkses, aplicare Mandelac Peel 2 straturi, indepartare cu apa, Retises Forte 10%, SPF.

Durata: aprox. 30 minute/sedinta.
Fata
400
Fata, gat
450
Fata, gat, decolteu
500

STRATURI PEELING CHIMIC

Aplicari straturi suplimentare de peeling-uri chimice - indiferent de tipul peeling-ului.
Aplicare localizata (spot) Pure Peel pentru pustule, acnee
30
1 strat zona perioculara - indiferent de tipul peeling-ului aplicat, acolo unde nu este inclus. Exemplu: nu este inclus la Pure Peel, TCA 25%, Piruvic, Salipeel, etc.
60
1 strat suplimentar fata
100
1 strat suplimentar fata, gat
120
1 strat suplimentar fata, gat, decolteu
140

In alegerea tratamentului vei primi consiliere din partea personalului avizat din centrul nostru.

TRATAMENTE CORPORALE
1 Sed.
5 sed.
-10%
10 Sed.
- 20%

LIPOLASER + RADIOFRECVENTA + VACUUM - POWERSHAPE2

Coapse + fese + abdomen + brate + gambe + spate total - 100 min/sed.
675
3038
5400
Coapse + fese + abdomen + brate + gambe - 80 min/sed.
565
2543
4520
Coapse + fese + abdomen - 60 min/sed.
445
2003
3560
Coapse + fese - 40 min/sed.
330
1485
2640
Abdomen/ spate total - 20 min/sed.
175
788
1400
Gambe/brate/spate partial - 10 min/sed.
110
495
880

TRATAMENT DECONTRACTURANT MUSCULAR CU RADIOFRECVENTA

LIPOLASER + RF + VACUUM - Spate total 20 min/sed.
175
788
1400
LIPOLASER + RF + VACUUM - Spate total 30 min/sed.
255
1148
2040

DERMOCELL - MASAJ TRANSDERMIC VACUUMAT

30 min/sed.
150
675
1200
45 min/sed.
200
900
1600

LPG CELLU M6 ENDERMOLOGIE

15 min/sed. - EXPRESS/TARGETED TREATMENT
125
563
1000
30 min/sed.
195
878
1560
45 min/sed.
245
1103
1960
ENDERMOWEAR - COSTUM ENDERMOLOGIE LPG CELLU M6, DERMOCELL - 1 BUC.
130
 
 

IMPACHETARI CORPORALE IN TERMOCUVERTA

MEDISAUNA - 50 min/sed.

1 zona
100
450
800
2 zone
120
540
960
3 zone
140
630
1120

PARAFANGO ANESI SPANIA - 50 min/sed.

1 zona
130
585
1040
2 zone
150
675
1120
3 zone
170
765
1360

PEELING CORPORAL - exceptie prima sedinta din abonamentele cu minim 5 sedinte de impachetari

1 zona
15
2 zone
30
3 zone
45

IMPACHETARE LA TUNEL - suplimentar fata de termocuverta

1 sed.
10

ULTRASUNETE - SONOFOREZA

30 min/sed.
85
383
680

ELECTROSTIMULARE CU 24 ELECTROZI

45 min/sed.
75
338
600

BRONZARE ORGANICA

Total - 25-30 min/sed.
200
Facial + decolteu sau retus - 5 min/sed.
65
 

 

Descopera avantajele evaluarii corporale si a abonamentelor personalizate!

Ideal Contour iti ofera servicii de remodelare corporala special gandite pentru necesitatile, obiceiurile si particularitatile tale. Orice schema de tratament personalizata implica o evaluare initiala cat mai completa pentru tratamentele de remodelare corporala pe care urmeaza sa le efectuezi. Evaluarea corporala pe care ti-o oferim in mod gratuit este esentiala pentru recomandarea corecta a schemelor de tratamente corporale.

Procedurile si schemele noastre de tratament sunt stabilite individual, intr-o abordare ce integreaza nevoile si obiectivele tale, alaturi de recomandarile terapeutului. Pastrarea rezultatelor obtinute si urmarirea evolutiei ulterioare a tratamentelor se realizeaza printr-o monitorizare atenta a indicilori corporali individuali.

Abonamentele personalizate includ orice combinatie de minim 10 tratamente corporale, tariful luat in calcul este cel de sedinta individuala, iar din totalul abonamentului ales, se scade 20%. Este cel mai bun tarif de care poti sa beneficiezi! In acest fel, te poti bucura de tratamente diferite la tarife speciale!

Zone de tratament pentru impachetari:
1 zona = de la genunchi pana la marginea bikinilor, sau, de la marginea bikinilor pana sub sani,
2 zone = de la genunchi pana sub sani,
3 zone = de la glezne pana sub sani, inclusiv brate.

Sedintele de impachetari individuale sau din abonament se pot calcula si cu jumatati de zona, dar nu mai putin de 1 zona:
1 zona si 1/2 de la glezne pana la marginea bikinilor (solduri),
2 zone si 1/2 de la glezne pana sub sani.

Tarifele sunt exprimate in RON si se pot modifica fara notificare prealabila. Te rugam sa ne contactezi pentru o oferta actualizata.

Oferte tratamente corporale in centrul Ideal Contour

Oferte tratamente corporale in centrul Ideal Contour


Oferte tratamente faciale in centrul Ideal Contour

Oferte tratamente faciale in centrul Ideal Contour


Oferte tratamente faciale in centrul Ideal Contour

Oferte tratamente faciale in centrul Ideal Contour


Oferta epilare definitiva in centrul Ideal Contour


ZONA DE TRATAMENT EPILARE DEFINITIVA SPL
1 Sed.
4 Sed. -25%
Tarif de fidelitate
Mustata/ Perciuni /Degete maini/ Degete picioare/ Interfesier
95
285
70
Barbie/ Pometi/ Perimamelonar/ Gat partial/ Linie abdomen
120
360
90
Axile/ Linie bikini/ Gat
165
495
125
Fata total/ Abdomen partial/ Inghinal mediu/ Umeri
240
720
180
Inghinal total + Interfesier/ Fese/ Antebrat/ Spate lombar
325
975
245
Gambe/ Brate/ Abdomen complet - de sub sani pana la pubis
490
1470
370
Spate complet
495
1485
375
Coapse
550
1650
415
Picioare integral - inclusiv degete
850
2550
640


Tarifele sunt exprimate in RON.
Tariful de fidelitate este valabil dupa efectuarea a minim 4 sedinte/zona de tratament.
Sunt necesare 6-8 sedinte efectuate la un interval de 4-6 saptamani intre ele.
Pentru parul de tip velus (puf) gen mustata, perciuni, etc. sunt necesare 10-12 sedinte.
Zonele de tratament sunt acoperite indiferent de numarul de flashuri necesare tratarii zonei.
Abonamentele au valabilitate 12 luni de la data achizitiei.
Cookie-urile ușurează procesul de afisare a serviciilor noastre. Utilizând serviciile noastre, ne permiteți să folosim cookie-uri.