Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne
Masaj anticelulitic profesional

Masajul completeaza procedurile de remodelare corporala, fiind una dintre cele mai eficiente metode de  diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil.

In cadrul centrului nostru puteti beneficia de masaj anticelulitic, de relaxare, combinat, terapeutic, masaj cu scoici calde.

Terapia prin masaj actioneaza benefic asupra intregului corp, stimuland circulatia sangvina si limfatica si influentand favorabil sistemul nervos prin crearea unei stari placute de relaxare si calm.

In plus, masajul anticelulitic invioreaza tonusul muscular si elasticitatea pielii, impiedica formarea depozitelor de grasime din tesuturile pielii si combate celulita.

La Ideal Contour sedintele de masaj se fac in camere separate, pentru un plus de confort si intimitate.
             
     Ce putem trata prin masaj?

Durerile musculare si articulare, durerile menstruale, insomnia, anxietatea si stresul reprezinta doar cateva dintre cele mai frecvente situatii care beneficiaza de terapia prin masaj. Exista insa si afectiuni mai grave ameliorate in acest fel, masajul fiind utilizat astazi in multe ramuri medicale, cum ar fi: obstretica, ortopedie, reumatologie.

De fapt, e greu de numit o situatie in care nu e utila terapia prin masaj, imbunatatirea starii persoanelor care apeleaza la masaj este evidenta. Chiar si atunci cand nu suntem bolnavi, ci doar coplesiti de stresul cotidian, masajul reprezinta o excelenta metoda de relaxare!
   


In centrul nostru puteti efectua masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj combinat, masaj terapeutic, masaj cu bambus sau masaj cu scoici calde!


*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata, activitatea fizica si nu inlocuiesc beneficiile unui stil de viata sanatos.

Tratamentele de remodelare corporala sunt complementare unei alimentatii echilibrate si exercitiului fizic pentru a obtine cele mai bune rezultate in lupta impotriva celulitei si a adipozitatilor localizate. Tratamentele corporale iti asigura aspectul neted al pielii, iti remodeleaza intregul contur corporal si iti sculpteaza armonios trupul. 

Cu ajutorul tratamentelor corporale iti reduci circumferinta, scapand de centimetrii in plus. Pentru a slabi in kilograme, corpul tau are nevoie de adaptarea/reducerea consumului caloric in functie de activitatea fizica desfasurata. Pentru a-ti mentine rezultatele obtinute in urma tratamentelor corporale efectuate, obisnuieste-te sa scapi treptat de obiceiurile care iti afecteaza silueta.

Tratarea celulitei trebuie privita ca pe un mod de viata - similar cu ingrijirea parului sau a unghiilor - un lucru pe care trebuie sa-l facem din cand in cand, in primul rand pentru sanatatea noastra, si apoi pentru aspectul corporal. 

Pe baza unei evaluari corporale gratuite, terapeutele centrului nostru iti vor recomanda si personaliza tratamentele corporale care ti se potrivesc cel mai bine, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate posibile.

Cookie-urile ușurează procesul de afisare a serviciilor noastre. Utilizând serviciile noastre, ne permiteți să folosim cookie-uri.