Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne

Carboxiterapie non-invaziva RIBESKIN™ CO2
Ce este tratamentul facial de Carboxiterapie non-invaziva RIBESKIN™ CO2?


Carboxiterapia non-invaziva RIBESKIN™ CO2 este un tratament revolutionar de rejuvenare faciala si este utilizat in principal datorita efectului de vasodilatatie si a capacitatii de stimulare a restructurarii colagenului intradermal. Pielea devine vizibil si instant mai luminoasa, retexturata, mai curata si hidratata in profunzime, mai tonifiata si mai supla, cu efecte vizibile imediat, chiar de la prima utilizare.

Carboxiterapia RIBESKIN™CO2 este o noua metoda de absorbtie a dioxidului de carbon prin membrana celulara (fara injectii).
Tratament facial Carboxiterapie la Ideal Contour Face & Body Skin Center


Tratament facial Carboxiterapie la Ideal Contour Face & Body Skin Center

Folosim tratamentul facial original de Carboxiterapie non-invaziva RIBESKIN™ CO2. Originalul face diferenta!


Centrul Ideal Contour foloseste tratamentul original de Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2 care a fost dezvoltat in Coreea de Sud in anul 2007 de catre compania JMBIOTECH Corporation Limited. Pana in prezent au fost efectuate aproape 300 milioane de tratamente originale de Carboxiterapie non-invaziva RIBESKIN™ CO2 in 28 tari ale lumii.

Tratamentul de Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2 este un produs certificat CNPN (Portalul de Notificare a Produselor Cosmetice UE) si indeplineste cu strictete standardele de calitate a produselor cosmetice in conformitate cu directivele Uniunii Europene.

Care este mecanismul de functionare al tratamentului de Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2?


Carboxiterapia foloseste principiul fiziologic cunoscut ca “descarcare de oxigen”. Expunerea tesutului la dioxid de carbon stimuleaza imediat circulatia sangelui in zona afectata. Acesta face ca eritrocitele sa descarce oxigen (O2) si sa absoarba dioxid de carbon (CO2), tesutul devenind astfel mai oxigenat, urmand ca dioxidul de carbon sa fie eliminat prin sistemul respirator. Acest proces se numește efectul BOHR. Practic, secretul carboxiterapiei consta in oxigenarea intensiva la nivel celular a zonelor tratate cu carboxiterapia, care altfel nu ar fi fost atat de oxigenate. Se obtine stimularea circulatiei sanguine si a metabolismului celular, precum si accelerarea eliminarii reziduurilor (deseurilor si toxinelor) din piele.

Care sunt pasii tratamentului de Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2?


Dupa pregatirea pielii pentru tratament (peeling enzimatic, microdermabraziune), se aplica pe tenul curat gelul de Carboxiterapie si masca speciala activatoare. In urma reactiei dintre gelul si masca speciala activatoare, se formeaza bule active de CO2 si se potenteaza astfel penetrarea CO2-ului in straturile epidermale. Hemoglobina (cu rolul de a transporta oxigenul catre celule) simte prezenta CO2-ului si elibereaza oxigenul pe care il transporta, capturand in acelasi timp CO2-ul care va fi eliberat apoi prin procesul de respiratie. La finalul tratamentului se va aplica o masca speciala calmanta urmata de o crema post-tratament cu efect calmant si hidratant.


Tratament facial Carboxiterapie la Ideal Contour Face & Body Skin Center

Tratament facial Carboxiterapie la Ideal Contour Face & Body Skin Center

Care sunt beneficiile Carboxiterapiei non-invazive RIBESKIN™ CO2?


•  Cresterea elasticitatii pielii – stimuleaza productia de colagen si elastina, creste densitatea pielii. Eficienta dovedita in reducerea gusei duble si a ridurilor din zona gatului,
•  Reducerea ridurilor – promoveaza sinteza de proteine si accelereaza metabolismul celular, sporeste elasticitatea pielii,
•  Cresterea luminozitatii pielii – stimuleaza circulatia sangvina si dreneaza eficient reziduurile, rezultatul fiind o piele luminoasa si stralucitoare,
•  Redimensionarea porilor – imbunatateste metabolismul, subtiaza stratul cornos si ajuta la contractia porilor,
•  Tratamentul acneei – imbunatateste circulatia sangvina si evacuarea reziduurilor, trateaza acneea efectiv prin cresterea capacitatii de autoregenerare a pielii, are proprietati anti-inflamatorii,
•  Tratamentul edemelor si echimozelor – imbunatateste metabolismul celular, creste eliminarea reziduurilor produse prin tratamente sau operatii.

Care sunt avantajele Carboxiterapiei non-invazive RIBESKIN™ CO2?


•  fara efecte secundare nedorite,
•  tratament complet neinvaziv fara perioada de refacere,
•  procedura simpla, walk-in / walk-out in aproximativ 1 ora,
•  rezultate vizibile imediat si de lunga durata.
*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

Cookie-urile ușurează procesul de afisare a serviciilor noastre. Utilizând serviciile noastre, ne permiteți să folosim cookie-uri.